eng
Rovaniemi
23:57
Myymme keloa sekä
Myymme keloa sekä - photo 1 Myymme keloa sekä - photo 2 Myymme keloa sekä - photo 3
Renewed: 16 January 2020, 03:53

Myymme keloa sekä

5/piece
wholesale price
from 5/piece
Крылов Максим Альбертович
Крылов Максим Альбертович
менеджер
,  Vyshny Volochek, RU
Flagma member since 27 January 2014

Description

Company ' LTD. VALLO GROUP tarjoaa puuta kuolleesta kelosta. Kelot ja kelotuppilauta
Myymme keloa sekä kelosta sahattua tuppilautaa että kelon harmaata pintaa eli kelomalakaa. Puu suharekasta. Suojaamaton Lauta, suojaamaton Puu. Asevaunut. Metsänhakkuu Karjalan pohjoisosassa . Les sakharnik, halkaisija 22-45. Hinta on kuutiopankkisiirtoa kohti. Sahattuna kelo on kaunis materiaali sen punertavan pinnan ja harmaan reunan ansiosta. Sahattu kelo sopii sisustus materiaaliksi vaikka loma-asuntoihin ja myymälätiloihin. Se sopii kalusteisiin, myyntipöytiin ja -telineisiin. Enimmäkseen sitä käytetään sisustuksessa seinä- ja kattomateriaalina. Ulkona yleisimpiä kohteita ovat laavujen, kotien ja erämökkien seinälaudoitukset. Meidän varastoitavat tuppilautojen paksuudet ovat 22 mm ja 50 mm.

Kelolauta

Varastoimme kelolautaa tuppeensahattuna vahvuuksia 22 mm ja 50 mm. Leveys vaihtelee välillä 150- 300 mm välillä. Varastoitu lauta on sahapinnalla. Höylätty- ja kantattu kelolauta sekä muut vahvuudet toimitamme tilauksesta.

Kelon pintalauta

Kelon harmaata pintalautaa voi käyttää mm. liikkeiden myyntikalusteissa, seinä- ja kattoverhoiluissa, rakennuksen listoituksissa, ovi-ja ikkunanpieli laudoituksissa niin ulko- että sisäkäytössä. Varastossamme olevan tuotteen vahvuus on n. 50 mm ja leveys vaihtelee 100-200 mm välillä.

Laatu

Kelotuotteilla ei ole varsinaista laatukriteerejä. Myymämme kelolaudat on kuitenkin lajiteltu niin, että niistä syntyy kaunis ja laadukas jälki. Kelolaudoille on kuitenkin sallittava satunnaiset pienet vikanaisuudet varsinkin oksien ja halkeamien suhteen. Kelo on vanhaa pystyyn kuivunutta puuta ja siinä näkyy hyvin usein selviä halkeamia. Toisaalta juuri nämä halkeamat antavat kelolle sen vanhan ja arvokkaan ulkonäön. Myymme myös lajittelun tuloksena syntynyttä 2-laadun kelolautaa. Sitä kertyy kuitenkin rajoitetussa määrin.

Ad number: 1717870   |  views: 36  
,  Vyshny Volochek, RU
Flagma member since 27 January 2014
Contact the company
Крылов Максим Альбертович
Крылов Максим Альбертович
менеджер
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to a prepayment if you are not sure about the reliability of the company.
Write a message
Select category
×
Login to your account