rus
Рованиеми
23:57
Myymme keloa sekä
Myymme keloa sekä - фото 1 Myymme keloa sekä - фото 2 Myymme keloa sekä - фото 3
Обновлено: 16 января 2020, 03:53

Myymme keloa sekä

5 /штука
оптовая цена
от 5 /штука
Крылов Максим Альбертович
Крылов Максим Альбертович
менеджер
,  Вышний Волочек, RU
на Флагма с 27 января 2014

Описание

Company ' LTD. VALLO GROUP tarjoaa puuta kuolleesta kelosta. Kelot ja kelotuppilauta
Myymme keloa sekä kelosta sahattua tuppilautaa että kelon harmaata pintaa eli kelomalakaa. Puu suharekasta. Suojaamaton Lauta, suojaamaton Puu. Asevaunut. Metsänhakkuu Karjalan pohjoisosassa . Les sakharnik, halkaisija 22-45. Hinta on kuutiopankkisiirtoa kohti. Sahattuna kelo on kaunis materiaali sen punertavan pinnan ja harmaan reunan ansiosta. Sahattu kelo sopii sisustus materiaaliksi vaikka loma-asuntoihin ja myymälätiloihin. Se sopii kalusteisiin, myyntipöytiin ja -telineisiin. Enimmäkseen sitä käytetään sisustuksessa seinä- ja kattomateriaalina. Ulkona yleisimpiä kohteita ovat laavujen, kotien ja erämökkien seinälaudoitukset. Meidän varastoitavat tuppilautojen paksuudet ovat 22 mm ja 50 mm.

Kelolauta

Varastoimme kelolautaa tuppeensahattuna vahvuuksia 22 mm ja 50 mm. Leveys vaihtelee välillä 150- 300 mm välillä. Varastoitu lauta on sahapinnalla. Höylätty- ja kantattu kelolauta sekä muut vahvuudet toimitamme tilauksesta.

Kelon pintalauta

Kelon harmaata pintalautaa voi käyttää mm. liikkeiden myyntikalusteissa, seinä- ja kattoverhoiluissa, rakennuksen listoituksissa, ovi-ja ikkunanpieli laudoituksissa niin ulko- että sisäkäytössä. Varastossamme olevan tuotteen vahvuus on n. 50 mm ja leveys vaihtelee 100-200 mm välillä.

Laatu

Kelotuotteilla ei ole varsinaista laatukriteerejä. Myymämme kelolaudat on kuitenkin lajiteltu niin, että niistä syntyy kaunis ja laadukas jälki. Kelolaudoille on kuitenkin sallittava satunnaiset pienet vikanaisuudet varsinkin oksien ja halkeamien suhteen. Kelo on vanhaa pystyyn kuivunutta puuta ja siinä näkyy hyvin usein selviä halkeamia. Toisaalta juuri nämä halkeamat antavat kelolle sen vanhan ja arvokkaan ulkonäön. Myymme myös lajittelun tuloksena syntynyttä 2-laadun kelolautaa. Sitä kertyy kuitenkin rajoitetussa määrin.

Номер объявления: 1717870   |  просмотров: 37  
,  Вышний Волочек, RU
на Флагма с 27 января 2014
Свяжитесь с компанией
Крылов Максим Альбертович
Крылов Максим Альбертович
менеджер
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности компании.
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет